De Ruimtes

De Ruimtes
................

Business Sisters Center

................

Je bent een vrouwelijke ondernemer en op zoek naar een flexibele, behaaglijke werkplek. Waar je gefocust en in stilte kan werken, maar waar je ook mede-ondernemers vindt die hetzelfde willen als jij: vooruit.

Dat kan in het Business Sisters Center, sinds 2023 de aangewezen plek om door te groeien. Door te verbinden en te leren van elkaar, maar dus ook omdat je er ‘gewoon’ lekker kan werken. En net even wat anders dan wat je bent gewend. Waar ‘m dat in zit? De vrouwelijke touch!

Kom het zelf maar ervaren en maak gebruik van een sta-zit-bureau, de aanwezige schermen en het gratis parkeren voor de deur. De bushalte ligt om de hoek, dus dat is ook geen reden om niet aan te schuiven.

Ladies Lounge

................

Het idee voor het Business Sisters Center stond alleen nog op papier, maar één ding wisten we toen al zeker: er moet een Ladies Lounge komen. Een ruim opgezette, huiselijk ingerichte en kleurrijke plek met meerdere zitjes, waar je kan sparren, workshops kan geven en natuurlijk lekkere koffie, cappuccino en thee kan drinken.

In de koelkast is plek voor jouw lunch, uiteraard staat ook de magnetron vrij tot gebruik. Deze plek is ook het middelpunt van onze razend populaire Business & Wine, precies zoals we het ooit voor ons zagen.

Meeting Room

................

Jouw gasten ontvangen, in alle rust kunnen overleggen, een zakelijke presentatie geven tot tien personen; het kan allemaal in de Meeting Room, er is plek genoeg. Je kan variëren in de opstelling van tafels en stoelen, omdat alles eenvoudig te verzetten is.
Klaar voor de start? Sluit jouw laptop aan op het aanwezige scherm en je kan aan de slag!

Coaching Corner

................

Omdat jij en jouw klanten soms behoefte hebben aan privacy, hebben wij de Coaching Corner voor je ingericht.
Sfeervol en goed geïsoleerd kan jij hier in alle beslotenheid jouw werk doen, nu en dan vraagt de situatie hier nu eenmaal om.
Schuif het vrij-bezet-bordje naar links en iedereen laat jullie met rust.

The Studio

................

Heb je content nodig voor je socials? Wil je een nieuwe profielfoto maken met de juiste belichting maar ook variëren met de achtergrond? Of moet je jouw productfotografie upgraden? Wees welkom in The Studio, waar je alle vrijheid hebt om creatief aan de slag te gaan. En dat op slechts een paar stappen van jouw werkplek. Dus nu bedacht, is het volgende moment uitgevoerd. Wel zo makkelijk.