Blog 32: Business sisters center, krachten bundelen en elkaar versterken

Apr 28, 2023

Groei, bloei en vooruitgang. Ambitieus en professioneel. Durf jij onze Business Sister te worden? Met daarbij alle faciliteiten die horen bij lekker en modern werken. In een fijne, vrouwelijke omgeving. Dat is waar Business Sisters Center voor staat, dat is wat wij voor jou medio 2023 hebben gerealiseerd.

Samen ondernemen, gebruikmakend van variatie uit diverse werkvelden. Wij bieden plek aan ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die behoefte hebben aan vertrouwdheid binnen hun werkomgeving. We hechten erg aan positiviteit, het moet van beide kanten klikken. Vooraf gaan we dus altijd eerst in gesprek.

Ons Business Sisters Center is gevestigd in een op alle manieren uitstekend bereikbaar bedrijfspand in Roelofarendsveen, waar je ook gratis voor de deur kunt parkeren. Het pand is tevens het (t)huis van Dreadshop, waarmee we al meer dan de helft van ons leven ondernemen. En we willen competenties, ervaringen en ons netwerk met jou delen! Zodat jij daar al ondernemend optimaal gebruik van kunt maken. Het is dus kennis ophalen, maar we willen ook graag van jou leren! Met als gezamenlijk doel om elkaar altijd te versterken.

Samen ondernemen en zo veel mogelijk inspireren. Bij Business Sisters kom jij ook aan de visie van jouw bedrijf werken. En wat is er leuker dan sparren met andere ondernemers in onze gezellige Ladies Lounge? Natuurlijk is er lekkere thee plus goede koffie en zijn er fijne zitplekjes. We hebben een werksfeer gecreëerd waar je graag heen gaat, geen kantoor waar je dagelijks heen moet.

In het Business Sister Center staat een bureau voor jou klaar. Daarnaast faciliteren wij meerdere ruimtes die jij voor jezelf en jouw klanten kunt boeken. Om te ontmoeten, te podcasten of om de mooiste bedrijfsbeelden te schieten in onze eigen fotostudio. Heb jij een webshop, wil je vooruit en zoek je daarvoor een magazijn? Sluit dan ook aan! Wij hebben de ruimte, inclusief benodigde inventaris en jaren aan ervaring.

Vier keer per jaar organiseren we een Business & Wine-middag, waar iedere Business Sister welkom is. Hier ben je optimaal in de gelegenheid om jouw kennis met andere Business Sisters te delen. Dit kan middels een presentatie, maar wil je dit liever anders dan is dit ook prima! Iedereen die het woord wil, komt daarvoor in de gelegenheid. We sluiten sowieso altijd af met een drankje!

Dus waar wacht je op? Durf jouw dromen na te jagen! Durf te delen en durf te groeien! Durf Business Sisters Center!

Wil jij je omzet laten groeien?

Wil jij graag je bedrijf door laten groeien naar de (inter) nationale top en wil jij je omzet flink gaan laten groeien? Neem dan contact met ons op

Ja ik wil meer omzet!