Shevents

Shevents 2024

................

14 mei              Overgang & ik dan?
27 mei             Open Dag / Co-work Dag

20 juni            Masterclass Positive Vibes
20 juni            Business & Wine *Sangria Edition!*
27 juni             FC Content

5 september Open Dag
5 september Business & Wine Op de hoogte blijven van onze Shevents? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Overgang & ik dan?

................

Het is toch eigenlijk gek dat wij vrouwen helemaal niet goed weten wat ons te wachten staat in de overgang?

Dat je er dan opeens in zit en dat vaak helemaal niet doorhebt! Want je hebt klachten die je niet koppelt aan de overgang.

80% van de vrouwen ervaart klachten! 80%! En we weten zelf niet wat dan te doen.
Dat moet veranderen!

Overgang is zoveel meer dan opvliegers en nachtzweten! En dat gaan we bespreken tijdens onze informatie-avonden: Overgang & ik dan?

Open Dag; Thema  "New Beginnings"

................

Na het succes van de vorige Open Dag gaan we deze herhalen en er wat meer invulling aan geven! 

Het Thema is "New Beginnings". 
We gaan dieper in op wat dit jaar voor jou écht belangrijk is. Waar ga jij jouw tijd en energie aan geven? Welke dromen of ambities heb je? Wat wil jij graag veranderen? Waar wil je meer of juist minder van?

Start met een Walk & Talk sessie samen met Sanne en sluit dan tijdens de Open Dag aan bij de Workshop van Anja en Floor waar we nog dieper op jouw verlangens ingaan.

We sluiten af met onze succesvolle Business & Wine.

Kom je ook?

Business & Wine

................

Elk kwartaal organiseren we een Business & Wine-bijeenkomst, open voor alle vrouwelijke ondernemers, ook als je geen werkplek hebt in het Business Sisters Center. We delen hier kennis middels een presentatie of workshop.  Na afloop is er altijd een gezellige borrel met hapjes.

Heb je geen werkplek in het Business Sisters Center maar ben je wel nieuwsgierig? Kom gerust langs en sluit aan bij de volgende Business & Wine. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!

Meer info

FC Content 

................

Je bent ondernemer en je wil...

je bezighouden met je passie. Snap ik. Al dat gezeur over zichtbaar zijn op social media. Of.. is dat gezeur toch met een reden? Zijn die socials nou echt zo belangrijk om het balletje aan het rollen te brengen (en houden)?
Ja, toch wel.

Pakkende content op je socials gaat ervoor zorgen dat jij je doelgroep bereikt, klanten aantrekt, je omzet vergroot én meer winst gaat maken. Goal!

FC Content biedt je een dag waarin we samen de volle focus leggen op jouw social media content. Boeiende teksten, visuele content, informatie over social media strategieën en kanalen. Allemaal op Eredivisie-niveau.

Marga
Marge in Charge