Business & Wine

Volgende Business & Wine *Sangria Edition!*

16.00 uur

00

DAGEN

00

UREN

00

MIN

00

SEC

 

Sharing = Growing!

................

Vier keer per jaar organiseren we een Business & Wine-middag, waar iedereen die gebruikmaakt van het Business Sisters Center welkom is en de gelegenheid krijgt om kennis te delen via een presentatie of middels een andere manier van kennisoverdracht. Aansluitend doen we een drankje en een hapje.

Ook voor jou!

................

Huur jij nou geen werkplek in het Business Sisters Center, maar ben je wel geïnteresseerd om eens kennis te komen maken? Wees welkom en sluit aan bij de volgende editie van Business & Wine. Ik zou het erg leuk vinden als jij er bij bent!

Maak kennis met Tess!

................

Bij Business & Wine kom ik voor verbinding, nieuwe ontmoetingen en inspiratie. Na afloop ben ik vol van nieuwe verhalen en ideeën. Ik sta AAN! En als ondernemer sta ik vaak AAN. Niets mis mee, mits ik ruimte maak voor rust en herstel.

Ik ben Tess van der Meer van Bureau Meerkracht. Als psycholoog en coach begeleid ik mensen die vaak en veel AAN staan en het niet lukt om terug te schakelen. Met soms overspannenheid of burn-out tot gevolg. In mijn coachtraject komen mensen in beweging richting meer energie en (werk)plezier. Daar krijg ik dan weer veel energie van! 

In mijn verhaal dat ik mag vertellen bij de komende Business & Wine vertel ik je waarom het belangrijk is om niet alleen je bedrijf, maar ook je persoonlijke batterij te managen. Ik leer je stresssignalen herkennen en geef handvatten hoe daarmee om te gaan. Zo blijf je voldoende opgeladen om in en aan je bedrijf te werken.

Meld je aan

................

Elke editie is bewust in klein gezelschap, ik wil de groep overzichtelijk en persoonlijk houden. We starten altijd om 16.00 uur en ik reken een tarief van €25 ex btw. Dit is uiteraard inclusief drankjes en hapjes (meld je maar af voor het avondeten thuis;)).

Durf jouw dromen na te jagen!
Durf te delen en durf te groeien!
Durf Business Sisters Center!

- X - Renate

Let op! Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de Business & Wine mee te doen aan de Workshop Positive Vibes.
Deze kan je hier boeken en is inclusief jouw Business & Wine ticket.

* Tickets zijn overdraagbaar, niet retourneerbaar.

Koop ticket(s)