Krachten bundelen en elkaar versterken!

Business Sisters Center

................

Groei, bloei en vooruitgang. Ambitieus en professioneel. Durf jij onze Business Sister te worden? Met daarbij alle faciliteiten die horen bij lekker en modern werken. In een fijne, vrouwelijke omgeving. Dat is waar Business Sisters Center voor staat, dat is wat wij voor jou medio 2023 hebben gerealiseerd.

Girl Power!

................

Samen ondernemen, gebruikmakend van variatie uit diverse werkvelden. Wij bieden plek aan ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die behoefte hebben aan vertrouwdheid binnen hun werkomgeving. We hechten erg aan positiviteit, het moet van beide kanten klikken. Vooraf gaan we dus altijd eerst in gesprek.

Elkaar versterken

................

Ons Business Sisters Center is gevestigd in een op alle manieren uitstekend bereikbaar bedrijfspand in Roelofarendsveen, waar je ook gratis voor de deur kunt parkeren. Het pand is tevens het (t)huis van Dreadshop, waarmee we al meer dan de helft van ons leven ondernemen. En we willen competenties, ervaringen en ons netwerk met jou delen! Zodat jij daar al ondernemend optimaal gebruik van kunt maken. Het is dus kennis ophalen, maar we willen ook graag van jou leren! Met als gezamenlijk doel om elkaar altijd te versterken.

Werken aan je bedrijf

................

Samen ondernemen en zo veel mogelijk inspireren. Bij Business Sisters kom jij ook aan de visie van jouw bedrijf werken. En wat is er leuker dan sparren met andere ondernemers in onze gezellige Ladies Lounge? Natuurlijk is er lekkere thee plus goede koffie en zijn er fijne zitplekjes. We hebben een werksfeer gecreëerd waar je graag heen gaat, geen kantoor waar je dagelijks heen moet.

Faciliteiten

................

In het Business Sister Center staat een bureau voor jou klaar. Daarnaast faciliteren wij meerdere ruimtes die jij voor jezelf en jouw klanten kunt boeken. Om te ontmoeten, te podcasten of om de mooiste bedrijfsbeelden te schieten in onze eigen fotostudio. Heb jij een webshop, wil je vooruit en zoek je daarvoor een magazijn? Sluit dan ook aan! Wij hebben de ruimte, inclusief benodigde inventaris en jaren aan ervaring.

Business & Wine

................

Vier keer per jaar organiseren we een Business & Wine-middag, waar iedere Business Sister welkom is. Hier ben je optimaal in de gelegenheid om jouw kennis met andere Business Sisters te delen. Dit kan middels een presentatie, maar wil je dit liever anders dan is dit ook prima! Iedereen die het woord wil, komt daarvoor in de gelegenheid. We sluiten sowieso altijd af met een drankje! 

Dus waar wacht je op? Durf jouw dromen na te jagen! Durf te delen en durf te groeien! Durf Business Sisters Center!

Prijslijst 


                               Bureau only          All-in*
1 dag / week       Alleen in overleg
2 dagen / week       €225                 €265
3 dagen / week       €315                 €375
4 dagen / week       €400                 €480

Webshop magazijnruimte vanaf €300

Geef je weekend- of avondworkshops? In overleg is veel mogelijk.

--------------------------------

Alle prijzen zijn per maand en exclusief btw.
Dagen zijn flexibel in te vullen.
Alle prijzen zijn inclusief gebruik koffie, thee, gas, water, licht, wifi en schoonmaak.

*All-in is inclusief gebruik van de volgende ruimtes; Coaching Corner, Meeting Room, The Studio, Podcast Place, Ladies Lounge. Daarbij kan je post en pakketjes ontvangen op dit adres.
 

Laten we kennis maken

................

Interesse om van het Business Sisters Center jouw werkplek te maken? Laten we dan kennis maken! 

Dit kan door een email  te sturen naar [email protected] 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!