Blog 37: Draai een record omzet met ons Freaking Fantastic Friday draaiboek

Jul 06, 2023

Een aantal jaar geleden is het idee ontstaan: Freaking Fantastic Friday. Een actie die wij ditmaal niet via social media wilden houden, maar via e-mail marketing.

Bereik je warme doelgroep

Je warme doelgroep (nieuwsbriefabonnees) zijn nu eenmaal ontzettend belangrijk. Veel bedrijven halen de hoogste conversie uit nieuwsbrieven.

En zo is het idee ontstaan, Freaking Fantastic Friday. Dit idee hebben we uitgewerkt tot een plan, maar na de eerste keer waren er direct al verbeterpunten, dit kon beter, hier hadden we echt kansen laten liggen.

En zo hebben we het proces keer op keer geoptimaliseerd, totdat we zelfs een recordomzet van maar liefst 8K binnen haalden! En dat in één weekend tijd!

Wij als ondernemer en marketing specialist weten hoe lastig het is om een goede actie uit te werken en in te zetten. Je moet het echt vaak herhalen voordat je processen optimaal zijn en je echt resultaat ziet van een actie. Vanwege deze reden hebben we ervoor gekozen om ons complete plan op papier uit te werken en dit met jou te delen.

Een unieke actie waarmee jij je kunt onderscheiden

Met deze actie ben jij echt uniek en kan je je onderscheiden van je concurrenten, want geloof ons nu maar, iedereen voert acties via social media kanalen en nauwelijks via e-mail marketing. Dus daar ligt je kans!

Ook jij kunt toegang krijgen tot ons compleet uitgewerkte plan!
Jij hebt de investering binnen no time terugverdiend als je ons complete plan volgt. En daarnaast krijg je ook gratis een check van ons, waarin we je eenmalig feedback geven op je uitgewerkte plan, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit een succes wordt.
Klik hier voor meer informatie over ons draaiboek.

Wij hopen je binnenkort te mogen helpen met jouw unieke actie!

-X- Renate & Daniëlle

Wil jij je omzet laten groeien?

Wil jij graag je bedrijf door laten groeien naar de (inter) nationale top en wil jij je omzet flink gaan laten groeien? Neem dan contact met ons op

Ja ik wil meer omzet!