Blog 27: Waarom ons jaartraject voor jouw bedrijf goed zou zijn?

Mar 23, 2023

Een jaartraject klinkt misschien wel erg lang, maar om je bedrijf echt door te laten groeien hebben we deze tijd wel nodig. In deze blog vertellen we je graag waarom ons jaartraject goed zou zijn voor jouw bedrijf.

De groei van jouw bedrijf

Uiteraard kunnen we nog wel meerdere blogs schrijven over waarom ons coachingstraject goed voor jouw bedrijf zou zijn, maar uiteindelijk is het meest belangrijke toch de groei in de omzet. Het is natuurlijk de bedoeling dat jij de investering in ons traject dubbel en dwars gaat terugverdienen, plus nog een heleboel extra geld.
‘It’s all about the money’ zeggen wij vaak, dus uiteindelijk is dat voor ons ook het hoofddoel, de groei van jouw omzet.

Struggles in ieder bedrijf

Iedere persoon heeft zijn eigen struggles. We zijn inmiddels gestart met verschillende ondernemers in ons coachingstraject en tot nu toe is iedere hulpvraag weer anders. Waar de een meer wil groeien in de marketing, heeft de ander juist meer behoefte aan hulp in het bepalen van een strategie.

De ondernemer staat centraal in ons traject. Jij bepaalt als ondernemer welke koers we varen, maar samen gaan we wel werken aan een vooraf gesteld doel.
We starten met een brainstormdag waarin we met elkaar bepalen welke doelen, visie en missie we gaan uitzetten voor het traject en dit zal de basis zijn voor het gehele jaar.

We gaan vervolgens aan de hand van de plannen middels persoonlijke meetings aan de slag en na iedere meeting bepalen we waarmee en waaraan we verder gaan werken tot de volgende meeting. En geloof ons, er zijn altijd punten waar aan kan worden gewerkt!

Ervaring in het ondernemen

Inmiddels hebben wij 20+ jaar ondernemingservaring en die kennis en ervaring willen wij graag met jou delen!
Omdat we uit ervaring weten wat belangrijk is, is onze begeleiding anders dan ‘reguliere’ coaching.
Daarnaast zijn wij heel praktisch ingesteld. We denken niet alleen mee, maar adviseren je vooral hoe het praktisch uit te voeren is.
Én wij zijn samen, dus twee mensen die met jou meedenken!

Connecties met experts

Gedurende onze loopbaan hebben we daarnaast verschillende connecties opgebouwd met andere experts. Deze experts staan ook voor jouw klaar in ons coachingstraject.
Met behulp van deze experts is er bijvoorbeeld ruimte voor een uitgebreid onderzoek naar de zichtbaarheid van jouw website in Google. Er zal een uitvoerig en duidelijk rapport worden opgesteld voor jouw website, waarmee jij de verbeteringen kunt gaan doorvoeren. Hierdoor zal de vindbaarheid van jouw website in Google verbeteren, waardoor je meer bezoekers op jouw website zult krijgen.

Vind je het lastig om jouw branding te bepalen? Ook hier kunnen wij een expert voor inschakelen in ons coachingstraject. Je krijgt persoonlijk advies op gebied van branding, styling en fotografie. En als je het leuk vindt, kan er ook een mooi filter voor je worden ontworpen dat je kunt gebruiken op social media.

Wil je graag weten of een jaartraject bij jou past? Klik dan hier en lees alle informatie op onze website. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Vul dan het intake formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

-X- Renate & Daniëlle

Wil jij je omzet laten groeien?

Wil jij graag je bedrijf door laten groeien naar de (inter) nationale top en wil jij je omzet flink gaan laten groeien? Neem dan contact met ons op

Ja ik wil meer omzet!