Webshopruimte beschikbaar

The Warehouse

................

Welkom bij "The Business Sisters Warehouse", dé hub in Roelofarendsveen voor vrouwelijke ondernemers met een webshop!
In ons bruisende Business Sisters Center bieden we niet alleen inspirerende werkplekken, maar ook een speciale magazijnruimte. Compleet met stellingen en bakken; alles wat je nodig hebt voor jouw voorraad.

All you need

................

Combineer jouw bureauhuur met onze handige magazijnopties en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze andere ruimtes, zoals "The Studio", "The Meeting Room", en de gezellige "Ladies Lounge".
Of je nu een kleine webshop runt of een iets grotere onderneming hebt, onze magazijnruimte van 55 m2 is flexibel in te richten en biedt de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeften.

Lets share 

................

En het leukste van dit concept... 
Deze ruimte kan gedeeld worden!
We zijn op zoek naar 1-3 ondernemers met een webshop om samen deze ruimte te vullen.
Want onder het dak van onze eigen (internationale) webshop Dreadshop delen we niet alleen deze ruimte, maar ook kennis en de weg naar gezamenlijke groei.

Grow together

................

Ik, als mede-webshop eigenaar, begrijp de uitdagingen van het vinden van geschikte ruimte en het laten groeien van een webshop. Mijn ervaring is de drijfveer om deze ruimte binnen mijn pand te delen. Zo kan jij de kosten laag houden en kunnen wij als vrouwelijke ondernemers elkaar ondersteunen.

Ben jij klaar om samen te groeien? Neem dan contact met me op en wordt onze Business Sister!

-X- Renate

Meer info over het concept en de prijzen vind je hier.